Looking For Anything Specific?

Bodrum Yangin / YİNE DEREKÖY - YİNE YANGIN - Bodrum Haberleri - Bodrumageldik : Yangını yerine inceleyen aras itfaiye ekiplerinden bilgi aldı.

Bodrum Yangin / YİNE DEREKÖY - YİNE YANGIN - Bodrum Haberleri - Bodrumageldik : Yangını yerine inceleyen aras itfaiye ekiplerinden bilgi aldı.. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosunu tehdit etmeye başladı. Yangına 2 helikopter havadan, 10 arazöz karadan müdahale ediyor. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Bodrum yangın ile ilgili haberler. Bölgeden yükselen alevleri görenler, itfaiye ve orman.

Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosunu tehdit etmeye başladı. Yangın muğla büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı… İlçenin mandıra mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü. Rüzgarında etkisiyle hızla büyüyen ve yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangın mandıraları vurdu.

"42 YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI!" - UçanKuş
"42 YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI!" - UçanKuş from cdn.ucankus.com
Başkan aras da yangin yeri̇ne geldi̇ bodrum belediye başkanı ahmet aras da yangını duyar duymaz bölgeye geldi. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosunu tehdit etmeye başladı. Yangına 2 helikopter havadan, 10 arazöz karadan müdahale ediyor. Havadan ve karadan yoğun uğraşlar sonuç verdi. Bodrum'da, otluk ve makilik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Yangını yerine inceleyen aras itfaiye ekiplerinden bilgi aldı. Bodrum gümüşlük'te otluk ve sazlık alandaki yangın korkuttu.

Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı.

Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu. Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. Bodrum gümüşlük'te otluk ve sazlık alandaki yangın korkuttu. Bodrum'da, otluk ve makilik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Başkan aras da yangin yeri̇ne geldi̇ bodrum belediye başkanı ahmet aras da yangını duyar duymaz bölgeye geldi. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Bölgeden yükselen alevleri görenler, itfaiye ve orman. Bodrum'un yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda, saat 15.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Bodrum yangın ile ilgili haberler.

Bodrum gümüşlük'te otluk ve sazlık alandaki yangın korkuttu. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Bodrum'da, otluk ve makilik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum'da torba kavşağı'ndaki kızılağaç ormanlarında çıkan yangın çok şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamadı.

Yangın kabusu Ege'de! Köyceğiz de yanıyor
Yangın kabusu Ege'de! Köyceğiz de yanıyor from iaysr.tmgrup.com.tr
Rüzgarında etkisiyle hızla büyüyen ve yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangın mandıraları vurdu. Gi̇ri̇ş 15.10.2017 22:05 güncelleme 15.10.2017 22:05. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Bodrum gümüşlük'te otluk ve sazlık alandaki yangın korkuttu. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan ve 6 saat sonra kontrol altına alınan yangında 30 milas'taki yangın da kontrol altına alındı milas ilçesinin tuzabat bölgesinde çıkan ve. Başkan aras da yangin yeri̇ne geldi̇ bodrum belediye başkanı ahmet aras da yangını duyar duymaz bölgeye geldi.

Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü.

Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosunu tehdit etmeye başladı. Bodrum'un yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda, saat 15.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Yangın muğla büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı… Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Araç ile ulaşımın olmadığı bölgedeki yangında bayraktepe ve çevresi. Başkan aras da yangin yeri̇ne geldi̇ bodrum belediye başkanı ahmet aras da yangını duyar duymaz bölgeye geldi. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede yangın çıktı. Havadan ve karadan yoğun uğraşlar sonuç verdi.

Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı. Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu.

Yangın kabusu Ege'de! Köyceğiz de yanıyor
Yangın kabusu Ege'de! Köyceğiz de yanıyor from iaysr.tmgrup.com.tr
Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede yangın çıktı. Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Bodrum yangin ile ilgili 1 haber listeleniyor. Yangını yerine inceleyen aras itfaiye ekiplerinden bilgi aldı. Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Bodrum'un bir başka mahallesinde akşam saatlerinde başlayan yangın 15 hektarlık alanı kül etti.

Yangın hakkında olay yerinde inceleme yapan muğla büyükşehir belediye başkanı osman gürün, orman bakanlığı tarafından. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… Yerleşim yerine 5 metreye kadar yaklaşan yangın evlere sıçramadan kontrol. Yangına 2 helikopter havadan, 10 arazöz karadan müdahale ediyor. Bodrum yangin ile ilgili 1 haber listeleniyor. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu. Havadan ve karadan yoğun uğraşlar sonuç verdi. Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Araç ile ulaşımın olmadığı bölgedeki yangında bayraktepe ve çevresi. Bodrum yangın haberleri sayfasında bodrum yangın haberlerini bulabilir tüm bodrum yangın haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı.

Muğla'nın bodrum i̇lçesi'nde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı bodrum. Bodrum'da, otluk ve makilik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar